Ştiri site

Centru vaccinare antiCOVID in USAMV/COVID Vaccination Center in USAMV

Centru vaccinare antiCOVID in USAMV/COVID Vaccination Center in USAMV

by GUDEA ALEXANDRU -
Number of replies: 1

Sesiune de vaccinare cu serul Pfizer pentru studenții USAMV Cluj-Napoca, în propriul campus
Dragi studenți,
Marți, 8 iunie 2021, între orele 9.00 – 12.00, la cabinetul medical din campus va avea loc o acțiune de vaccinare cu serul Pfizer, organizată în colaborare cu DSP Cluj.
Până în prezent s-au înscris peste 50 de studenți, iar colegii lor care vor dori să se alăture o vor putea face direct la cabinetul medical, pentru vaccinarea în intervalul menționat sau pentru a doua zi, când se poate relua acțiunea de vaccinare.
”Ne bucurăm că prin buna colaborare cu DSP Cluj putem veni în sprijinul studenților noștri, care din diferite motive obiective nu au reușit încă să se vaccineze. Participarea lor la acțiunea de vaccinare demonstrează că sunt responsabili, iar noi le suntem alături în acest demers. Mulți din studenții noștri s-au vaccinat deja în cadrul maratoanelor organizate în oraș sau la Centrul drive-thru, dar pentru cei care nu au reușit încă am venit în întâmpinare. Vom organiza astfel de acțiuni de câte ori va fi nevoie. Acum se apropie festivitățile de absolvire, urmează admiterea, iar universitatea continuă să pună accentul pe siguranța tuturor, așa cum a procedat de când a început situația pandemică”, a precizat Prof. dr. Leon Muntean, prorector Activități sociale și studențești din cadrul universității noastre.


In reply to GUDEA ALEXANDRU

Re: Centru vaccinare antiCOVID in USAMV/COVID Vaccination Center in USAMV

by GUDEA ALEXANDRU -
Se pot prezenta atât studenți (fie ei înscriși pe listele inițiale, fie neînscriși) dar și alte persoane- cadre didactice, cadre auxiliare, etc.