Ştiri site

cursuri online

cursuri online

de către GUDEA ALEXANDRU-
Number of replies: 0

Dragi studenți,

Start-up-ul german "ELEVEL Academy" vă invită la o varietate de webinarii interactive, gratuite, de 2 ore - variind de la programare (de ex. Python), management de proiect până la Machine Learning și multe altele. Tânăra companie are misiunea de a permite studenților și tinerilor profesioniști să învețe competențe solicitate la nivel global într-o manieră interactivă, indiferent de domeniul de studiu ales.

În plus, participarea la webinarii este 100% gratuită datorită sprijinului universităților, colegiilor și altor instituții. Fiecare webinar vă va oferi, de asemenea, oportunitatea de a primi un certificat individual de competențe relevant pentru CV și carieră.

Iată o scurtă prezentare generală a unora dintre următoarele webinarii limba engleză:

  • Introducere în securitatea cibernetică - sâmbătă, 28 ianuarie
  • Analiza datelor cu Excel - sâmbătă, 28 ianuarie
  • Introducere în programarea Python - sâmbătă, 4 februarie
  • Excel Power Query - sâmbătă, 11 februarie

Toate webinariile ELEVEL sunt prezentate interactiv de către oameni de top din industrie și sunt concepute pentru a oferi o experiență distractivă și orientate spre practică pe diverse teme în două ore. Webinariile sunt deosebit de interesante pentru toți cei care doresc să dobândească competențe suplimentare și sunt interesați să descopere noi subiecte relevante pentru carieră.

Sună interesant?

Vă puteți înscrie pe website-ul ELEVEL: https://www.elevel-academy.de/en/webinars

---

Max Middelhauve | Co-Founder | ELEVEL Academy

Mail: team@elevel-academy.de
Tel: +49 (0) 157 74716105
Web: elevel-academy.de

ELEVEL - Becoming the worlds leading real time e-learning platform, enabling aspiring talents around the globe and adding value to society & humanity.