Ştiri site

Job offer DN Agrar

Job offer DN Agrar

de către GUDEA ALEXANDRU-
Number of replies: 0

Candidatul Ideal
Dn Agrar Apold SRL (punct de lucru Garbova) cauta o persoana comunicativa, un lucrator in echipa, cu diploma universitara in Medicina Veterinara. Experienta in acelasi domeniu de activitate ca si al grupului nostru e un avantaj. De asemenea ne-am bucura daca ai vorbi fluent engleza.

Trebuie sa fi pasionat de animale, in special de vacute. Sa fii o persoana atenta la detalii, cunoscator al MS Office (Excel, Outlook, Word, Power Point). Ne dorim sa fii o persoana cu initiativa, capabila sa oferi sugestii referitoare la imbunatatirea constanta a mediului de lucru. Vei fi raspunzator de intocmirea registrelor specifice domeniului, pastrarea relatiilor cu autoritatile in domeniu (DSV, etc), activitati specifice fermelor de vaci.
Permisul de conducere este necesar.
Pentru orice intrebari nu ezita sa ne contactezi.
Te rugam sa aplici doar daca corespunzi criteriilor enuntate.

Descrierea jobului
Vei fi raspunzator de intocmirea registrelor specifice, pastrarea relatiilor cu autoritatile in domeniu (DSV, etc), activitati specifice fermelor de vaci.
Descrierea companiei
Dn Agrar este un grup de firme ce activeaza in principiu in cresterea bovinelor de lapte si agricultura, dar desfasoara si activitati conexe in consultanta, management, transport, servicii, turism. Sediul central se gaseste in Alba Iulia, grupul mai avand si alte puncte de lucru( Garbova, Vaidei, Pianu de Jos, Calnic , etc). Scopul nostru principal este acela de a bucura consumatorii cu lapte de cea mai inalta calitate. In grupul nostru activeaza in prezent aproximativ 300 persoane. Vrem sa sustinem in continuare piata muncii din Romania, mai specific in Transilvania. Ne straduim ca impreuna cu autoritatile locale si cateva parteneriate cu universitati sa oferim programe specifice de training angajatilor nostri.
Oferim posibilitatea de a lucra in cadrul unei echipe experimentate in domeniul agricol/ferme lapte de la care sa inveti lucruri noi si impreuna cu care sa cresti profesional, traininguri specifice domeniului, tichete de masa si un salariu motivant.